Bowlen

Bowling is een vorm van ontspanning die bij veel mensen bekend is en waaraan iedereen direct kan deelnemen ook al heeft men de techniek van bowlen niet volledig onder de knie. Partycentrum Doetinchem met twee uitstekend verzorgde bowlingbanen, biedt u de gelegenheid deze techniek bij te schaven of te beheersen. De geheel geautomatiseerde puntentelling houdt voor u perfect de score bij, en na keuze van de juiste bowlingbal en schoenen kan men zo alle aandacht schenken aan aanloop- en werptechniek.

Prijzen

X-treme Bowlen
Maandag t/m Donderdag € 22,50
Vrijdag, Zaterdag, Zon en feestdagen € 25,00

Bowlingtarief voor één baan (ongeveer 7 pers.) per uur incl. schoenen.
Met gratis bumpers(hekjes) voor de kleintjes

Voor grote gezelschappen (vanaf 6 pers.) hebben wij enkele aantrekkelijke arrangementen samengesteld, deze zijn afhankelijk van de grote van de groep.

Reserveren klik hier & arrangementen klik hier!

Vol automatisch worden onze Bowlingbanen bediend, nadat u en uw gasten het spel hebben bepaald, worden de scores automatisch bijgeteld en wordt op het beeldscherm duidelijk aangegeven hoe de onderlinge verschillen zijn. Naast het traditionele spel kent dit systeem ook enkele leuke variaties, zodat ieder spel weer een nieuwe uitdaging wordt.


Voor een ieder is er wel een goede bowlingbal, met het juiste gewicht en boringen voor de vingers en ook de bowlingschoenen zijn in diverse maten aanwezig.

U beleeft binnen de kortste keren optimaal plezier aan deze actieve sport voor iedereen; BOWLEN