Vrijgezellenfeest Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA  Doetinchem
Tel: 0314 - 380929

Vrijgezellenfeest Gelderland

Nergens kunt u beter uw vrijgezellenfeest in Gelderland houden dan bij partycentrum Doetinchem. Het maakt niet uit of het gaat om een vrijgezellenfeest voor mannen of voor vrouwen, bij ons is er zoveel lol te beleven dat u gegarandeerd een geslaagde avond heeft. Wij hebben al vele jaren ervaring met vrijgezellenfeestjes en bij ons is een heleboel mogelijk. Om te beginnen kunt u onze sfeervolle bistrozaal geheel of gedeeltelijk afhuren voor uw vrijgezellenfeest. U kunt genieten van een smakelijk steengrill diner of barbecue menu en dit naar keuze combineren met een of meerdere activiteiten.

Kijk voor ideeën op bistro. Wilt u iets speciaals organiseren voor uw vrijgezellenparty, dan kan dat natuurlijk ook. In overlege kunenn wij voor u een uniek programma samenstellen.

Thema vrijgezellenfeest

U kunt voor uw vrijgezellenfeest in Gelderland ook een keuze maken uit diverse themafeesten die wij regelmatig organiseren. Om er een paar te noemen:

En er zijn nog veel meer mogelijkheden voor uw vrijgezellenfeest, zoals bijvoorbeeld een van onze All-in arrangementen. Iets heel anders, en vooral ook leuk voor dames die een vrijgezellenfeest in Gelderland organiseren, is de mogelijkheid van een Salsa workshop in samenwerking met Dance Company Salsa Conquista. Swingender kan het niet! Meer info ziet u op cursussen.

U ziet, voor een spetterend vrijgezellenfeest in Gelderland biedt ons partycentrum enorm veel mogelijkheden. Krijgt u er al zin in, neem dan vooral contact op met:

Vrijgezellenfeest Gelderland


Vrijgezellenfeest Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Partycentrum Doetinchem
Tel. 0314 - 380929
Fax 0314 - 364258
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA DOETINCHEM
info@partycentrum-doetinchem.nl