,
Themafeesten Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA  Doetinchem
Tel: 0314 - 380929

Themafeesten Gelderland

Waar vindt u de meest originele themafeesten van Gelderland? Juist, dat is bij partycentrum Doetinchem. Voor een spannend, onderhoudend, stoer, lollig en vooral gezellig themafeest bent u bij ons altijd aan het goede adres.

Wilt u een bijzonder feest organiseren, dan is het natuurlijk leuk om niet alleen gezellig te eten en te drinken, maar om ook een bepaald thema te kiezen. Een themafeest geeft uw verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest een extra dimensie waardoor mensen er nog lang over zullen napraten. Partycentrum Doetinchem organiseert bijzondere themafeesten rond een aantal vaste thema's, die stuk voor stuk garant staan voor een onvergetelijke dag of avond.

Speciale themafeesten

Uiteraard kunt u bij alle themafeesten genieten van een heerlijk diner in onze bistro, waarbij er keuze is uit steengrillen of een barbecue menu. Wilt u voor uw themafeest in Gelderland iets heel anders?

Wij kunnen ook een programma op maat bieden, of bijvoorbeeld een salsa workshop –kijk op cursussen - of een Hollandse meezing avond voor u regelen, compleet met professionele artiesten.

Wij organiseren al jaren met succes deze themafeesten in Gelderland, en kunnen u dus goed adviseren over een evenwichtig programma waarbij iedereen aan zijn trekken komt. Daarnaast heeft u natuurlijk de mogelijkheid om gebruik te maken van onze populaire vaste arrangementen rond Lasergamen, Bowlen en Darten. Kijk daarvoor gerust een op arrangementen.

Wat u ook van plan bent, voor geslaagde themafeesten in Gelderland kunt u altijd terecht bij:

Themafeesten Gelderland


Themafeesten Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Partycentrum Doetinchem
Tel. 0314 - 380929
Fax 0314 - 364258
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA DOETINCHEM
info@partycentrum-doetinchem.nl