Laserquest Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA  Doetinchem
Tel: 0314 - 380929

Laserquest Gelderland

Zin om met vrienden het sensationele Laserquest in Gelderland te spelen? Kom dan naar partycentrum Doetinchem. Met Laserquest dompel je je onder ine een mysterieuze wereld waar het gevaar om de hoek loert en je snel moet reageren om je tegenstander een fractie voor te zijn. Laserquest speel je met 5-20 personen; vrienden, familie, zakenrelaties; het is een ijzingwekkend spannende manier om het ijs te breken en elkaar op geheel andere wijze te leren kennen.

Meer weten over deze High-Tec recreatie? Kijk alvast even op laser quest.

Laserquest, het ultieme gezelschapsspel

Hoe speelt je Laserquest in Gelderland? Wij voorzien alle deelnemers van een speciaal vest en een lasergun. Na een korte instructie begeef je je in de arena van maar liefst 400m2, die bizar is ingericht met spiegels en geraffineerde verlichting. Zo speel je Laserquest in een spookachtige sfeer met onheilspellende geluiden en bijzondere effecten. Huiveringwekkend, maar volstrekt ongevaarlijk voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar. Je kunt Laserquest los spelen; kijk hier voor de prijzen. Je kunt Laserquest ook combineren met andere spellen zoals Bowlen en Darten; boek daarvoor een van onze combinatie arrangementen ; of je kunt Laserquest en Bowlen combineren met een smakelijke barbecue of Steengrill menu door een van onze All-in arrangementen.

Wil je Laserquest in Gelderland spelen als onderdeel van een kinderfeestje, dan kun je laserquesten ook als onderdeel van een van onze kinderarrangementen boeken.

Bij partycentrum Doetinchem wordt Laserquest in Gelderland een onvergetelijke ervaring, zeker als je de tijd neemt om diverse spelvarianten uit te proberen en er een gezellige en smakelijke maaltijd aan koppelt. Veel van onze gasten komen dan ook regelmatig terug voor nog een spelletje Laserquest!

Lekker avondje huiveren met Laserquest in Gelderland? Boek dan bij:
Laserquest Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Partycentrum Doetinchem
Tel. 0314 - 380929
Fax 0314 - 364258
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA DOETINCHEM
info@partycentrum-doetinchem.nl