Lasergamen Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA  Doetinchem
Tel: 0314 - 380929

Lasergamen Gelderland

Lasergamen is even ontsnappen ui de werkelijkheid van alledag. Je beslommeringen vergeten en je onderdompelen in een sensationele fantasiewereld. En waar kunt u beter lasergamen in Gelderland dan bij partycentrum Doetinchem.

Met Laser Quest speelt u een fascinerend spel dat de menselijke fantasie en de wonderen van de moderne technologie met elkaar verbindt. U sluipt rond in een mysterieuze wereld van mistige catacomben, tot de tanden gewapend met computer gestuurde laserguns. Met opperste concentratie probeert u schimmen te ontwijken en uw tegenstanders een fractie voor te zijn.

Lasergamen is een High-Tec eigentijds spel voor jong en oud, mannen en vrouwen en een volstrekt originele manier om een feestje te vieren, of het nu gaat om vrienden, familie of collega's. Meer weten? Kijk op laser quest.

Veilig lasergamen

Wat is er zo aantrekkelijk aan lasergamen? Wel, het is een flitsend spel met vervaarlijk uitziende laserguns, maar toch is het volkomen veilig. Behalve concentratie en snel reageren is bij Laser Quest ook de teamgeest van belang voor een goede uitslag. Dat maakt het spel bij uitstek geschikt als alternatieve teambuildings activiteit, of in het kader van een personeelsuitje of bedrijfsfeest. De deelnemers leren elkaar op een totaal nieuwe wijze kennen en kunnen na afloop onder het genot van een hapje en een drankje nog lang napraten over de afloop.

Komt u lasergamen in Gelderland bij partycentrum Doetinchem, dan kunt u dit combineren met allerlei andere activiteiten en natuurlijk met een keuze uit overheerlijke buffetten in onze bistro.

Lasergamen en meer

Lasergamen in Gelderland is bij ons onderdeel van diverse arrangementen. Zo zijn er bijvoorbeeld:

Maar ook andere activiteiten en combinaties zijn mogelijk, we kunnen een programma voor u op maat maken. Voor meer informatie over lasergamen in Gelderland belt u met:
Lasergamen Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Partycentrum Doetinchem
Tel. 0314 - 380929
Fax 0314 - 364258
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA DOETINCHEM
info@partycentrum-doetinchem.nl