Laser Quest

Even buiten de werkelijkheid vertoeven. Beslommeringen vervangen door heerlijke ontspanning, dit kan in de sensationele wereld van Laser Quest.
Laser Quest een fascinerend spel waar menselijke fantasie en technologische wonderen elkaar hebben gevonden. Futuristisch bewapend met computer gestuurde laserguns rondsluipen in nevelige, mysterieus verlichte catacomben. Schimmen ontwijken en anderen een fractie voor zijn in een sportieve strijd. Deze totaal nieuwe vorm van High –Tec recreatie heet: Laser Quest.

Prijzen

Losse Laser game tarieven per persoon
1 Lasergame volwassene € 8,50
1 Lasergame Kind t/m 12 jaar € 6,50

Natuurlijk hebben wij ook meerdere arrangementen met daarin Laser Games verwerkt en kunnen we een arrangement op maat maken.

Reserveren klik hier & arrangementen klik hier!

Indien u 2 spellen wil reserveren per persoon, moet u er 1 spel pauze tussen laten omdat het spel anders veel te lang duurt.

Huiveren toegestaan

Huiveren mag, maar bang zijn is niet nodig want Laser Quest is volstrekt ongevaarlijk. Het spel vraagt niet alleen concentratie en snelle reactie, maar ook teamgeest is van invloed op de resultaten bij dit spel. Laser Quest is bij uitstek geschikt om te spelen met Uw zakenrelaties, maar ook voor verenigingen, familie-, school-, vrienden- en personeelsfeesten een ijzingwekkend middel om het ijs te breken. Gedurende het spel en na afloop is de score af te lezen op een  beeldscherm. Onder het genot van een drankje en/of hapje kunt u hier de scores volgen en vergelijken.

Een Lasergame duurt 20 minuten, inclusief 5 minuten voor uitleg over de regels van het spel plus aantrekken van een speciaal vest, waarna men 15 minuten een spel gaat spelen in een arena van 400 m². De inrichting van deze arena is bizar, mysterieus en iedere keer weer verrassend, maar wel volkomen veilig. Spiegels in combinatie met geraffineerde verlichting, onheilspellende geluidseffecten en rookmachines scheppen een sfeer die voor onweerstaanbare opwinding zorgt.

De maximale capaciteit van de arena is 18 personen, maar vanaf 4 personen kan er al gespeeld worden, individueel of in teams, echter wel altijd met uw eigen groep.