Kinderfeestjes Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA  Doetinchem
Tel: 0314 - 380929

Kinderfeestjes Gelderland

De leukste kinderfeestjes in Gelderland, die organiseren we voor u bij partycentrum Doetinchem. Het valt niet mee om tegenwoordig een origineel kinderfeestje te verzinnen; de kinderen van vandaag zijn veeleisend en om u te helpen met het plannen van een geslaagd kinderfeest, bieden wij een grote variatie aan kinderarrangementen voor verjaardagen of andere feestelijke gelegenheden. Daarbij is er een keuze uit combinaties van lasergamen, X-treme bowlen, al dan niet aangevuld met pannenkoeken versieren (en uiteraard opeten).

Kijk alvast eens op kinderfeestjes voor een voorproefje. Heeft u vragen of speciale wensen voor kinderfeestjes, dan kunt u ons bellen. Wij denken graag met u mee om er een origineel kinderfeestje van te maken.

Smakelijke kinderfeestjes

Waarom staan wij bekend om de leukste kinderfeestjes in Gelderland? In de eerste plaats natuurlijk omdat onze spetterende lasergames en futuristische bowlingbanen razend populair zijn bij kinderen. Maar ook omdat wij weten dat kinderfeestjes pas compleet zijn als er ook wat te smullen valt. Wij bieden diverse arrangementen met frisdrank, chips, pannenkoeken, en als u dat wilt kunt u uw kinderfeestje natuurlijk uitbreiden met een smakelijke maaltijd in onze bistro. Het is dan ook zaak om tijdig te reserveren als u plannen heeft voor een kinderfeestje in Gelderland. Voor uitgebreide informatie over de kinderfeestjes kijkt u op kinderarrangementen.

Als adviesleeftijd voor onze kinderfeestjes in Gelderland geldt 6/7 tot 13 jaar en zijn te boeken op woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag tot 18.30 uur voor minimaal 4 kinderen.

Voor alle andere party's, feesten en arrangementen kunt u hier kijken.

Wilt u uw kinderfeestjes in Gelderland alvast reserveren, neem dan contact op met:
Kinderfeestjes Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Partycentrum Doetinchem
Tel. 0314 - 380929
Fax 0314 - 364258
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA DOETINCHEM
info@partycentrum-doetinchem.nl