Feest Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA  Doetinchem
Tel: 0314 - 380929

Feest Gelderland

U heeft plannen voor een feest in Gelderland? Dan is het zeker verstandig om te kijken naar het aanbod van partycentrum Doetinchem.

Wij hebben de ideale locatie en een combinatie van originele spellen en tongstrelende eetmogelijkheden die garant staan voor een spetterend feest. Om het even of het gaat om een verjaardag, een personeelsuitje, een vrijgezellenfeest of gewoon een leuke avond met vrienden, u kunt bij ons terecht met een groep van 6 tot 500 personen. Hier is een voorproefje van wat wij allemaal te bieden hebben:

Smakelijk feest

Culinair genieten is een belangrijk onderdeel van uw feest in Gelderland. Partycentrum Doetinchem heeft een fraai ingerichte en bijzonder gezellige bistro met barbecue tafels, steengrill tafels en natuurlijk een knusse bar.

Voor uw feest kunt u kiezen uit:

Speciale wensen? In overleg stellen wij graag een buffet of menu naar keuze voor u samen, waarbij uiteraard ook een vegetarisch menu mogelijk is.

Natuurlijk bieden wij hier de perfecte service en warme ontvangst die u mag verwachten en die de reden is dat zovelen enthousiast terugkomen naar ons partycentrum. Aarzel niet en maak van uw feest in Gelderland een ware belevenis!

Ook voor uw kinderfeest in Gelderland hebben wij veel te bieden.

Uw feest in Gelderland bij ons komen vieren? Neem contact op met:
Feest Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Partycentrum Doetinchem
Tel. 0314 - 380929
Fax 0314 - 364258
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA DOETINCHEM
info@partycentrum-doetinchem.nl