Escape Room The Bunker

Het leven op aarde zal binnenkort eindigen. Er zijn nog maar twee mogelijkheden om te ontsnappen en te overleven. Weg van aarde of overleven in de bunker. In het geheim is die bunker gebouwd door een generaal. In zijn huis heeft hij de codes verborgen die je leiden naar deze bunker. Daar zal je de verwoeste bunker moeten herstellen. Alleen dan kun je overleven.

Een super-uitdagende activiteit! En dat helemaal gratis na je escaperoom.
Samenwerken is “the key to succes”! Beat the Box dwingt je om op een leuke en ontspannende manier samen te werken. Wie zet de snelste tijd neer? Jullie staan bij de Box en moeten de 1e code kraken om de box te openen… Uit de box komen meerdere kisten met sloten. De strijd begint. Raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en meer! Lukt het jouw om alles tijdig op te lossen? Elke maand maakt de snelste groep kans op een potje bowlen of lasergamen.

Prijzen

maandag t/m zondag:
€ 120,- per team van minimaal 4 en maximaal 8 personen. (Een 9e persoon betaald eenmalig € 20,-)

De Escaperooms zijn te spelen vanaf 16 jaar.

Dit is inclusief Beat the Box

De Escaperoom duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten inclusief uitleg.

Beat The Box duurt ongeveer 45 tot 60 minuten( om mee te dingen voor de maand prijs heeft u 45 minuten).( geeft u bij het reserveren even aan of u Beat The Box wil spelen)

Iedereen kan op elk moment in het spel de keuze maken om eruit te gaan. Dit wordt aan het begin van het spel altijd aan u uitgelegd, zodat ook personen die claustrofobisch zijn gewoon mee kunnen spelen.

Natuurlijk kunnen wij ook een arrangement op maat maken.

Reserveren op maat arrangement klik hier & alleen escape room reserveren klik hier!

Reserveren Escape Room The Bunker
Reserveren arrangement op maat