Escape Room Space

Wanneer het leven op aarde niet langer lijkt te zullen bestaan zijn er nog 2 overlevingsmogelijkheden. Overleef in de bunker of vertrek van deze aarde! Jullie krijgen de kans om de codes van een gerenommeerd wetenschapper op te lossen. Hiermee krijg je toegang tot een ruimtevaartuig die je weg zal voeren van deze aarde. Ontdek wat de wetenschapper in de sterren heeft zien staan, los eeuwenoude codes op en zorg dat je op tijd wegkomt. Alleen dan behoor je tot de laatste overlevende. De rest…. zal sterven.

Een super-uitdagende activiteit! En dat helemaal gratis na je escaperoom.
Samenwerken is “the key to succes”! Beat the Box dwingt je om op een leuke en ontspannende manier samen te werken. Wi zet de snelste tijd neer? Jullie staan bij de Box en moeten de 1e code kraken om de box te openen… Uit de box komen meerdere kisten met sloten. De strijd begint. Raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en meer! Lukt het jouw om alles tijdig op te lossen? Elke maand maakt de snelste groep kans op een potje bowlen of lasergamen.

Prijzen

maandag t/m zondag:
€ 120,- per team van minimaal 4 en maximaal 8 personen. (Een 9e persoon betaald eenmalig € 20,-)

De Escaperooms zijn te spelen vanaf 16 jaar.

Dit is inclusief Beat the Box!

De Escaperoom duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten inclusief uitleg.

Beat The Box duurt ongeveer 45 tot 60 minuten( om mee te dingen voor de maand prijs heeft u 45 minuten).( geeft u bij het reserveren even aan of u Beat The Box wil spelen)

Iedereen kan op elk moment in het spel de keuze maken om eruit te gaan. Dit wordt aan het begin van het spel altijd aan u uitgelegd, zodat ook personen die claustrofobisch zijn gewoon mee kunnen spelen.

Natuurlijk kunnen wij ook een arrangement op maat maken.

Reserveren op maat arrangement klik hier & alleen escape room reserveren klik hier!

Reserveren Escape Room Space
Reserveren arrangement op maat