Escape Room Crime

Neem je vrienden, familie of collega’s mee op een Escape Room avontuur.

Nu in Doetinchem!

Je krijgt vanaf het moment dat je binnen komt meteen het idee dat er iets spannends staat te gebeuren. Vanaf het moment dat jullie de kamer betreden start de tijd en ben je aangewezen op de kennis en kwaliteiten van je team. Is iedereen er klaar voor? Vreemde gebeurtenissen, bijzondere geluiden, lichteffecten en een klok die zorgt voor spanning en druk.

De spanning van een escape room moet je minimaal 1 keer ervaren hebben. Wij bieden je die mogelijkheid. Durf jij in de huid van iemand anders te kruipen? Durf jij in onze escape room met jouw groep de codes te kraken, de puzzels op te lossen en alle sloten te openen om binnen de tijd te ontsnappen?

Een super-uitdagende activiteit! En dat helemaal gratis na je escaperoom.

Samenwerken is “the key to succes”! Beat the Box dwingt je om op een leuke en ontspannende manier samen te werken. Wi zet de snelste tijd neer? Jullie staan bij de Box en moeten de 1e code kraken om de box te openen… Uit de box komen meerdere kisten met sloten. De strijd begint. Raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en meer! Lukt het jouw om alles tijdig op te lossen? Elke maand maakt de snelste groep kans op een potje bowlen of lasergamen.

Prijzen

maandag t/m zondag:
€ 120,- per team van minimaal 4 en maximaal 7 personen. (Een 8e persoon betaald eenmalig € 20,-)

De Escaperooms zijn te spelen vanaf 16 jaar.

Dit is inclusief Beat the Box

De Escaperoom duurt ongeveer 1 uur en 15 minuten inclusief uitleg.

Beat The Box duurt ongeveer 45 tot 60 minuten( om mee te dingen voor de maand prijs heeft u 45 minuten).( geeft u bij het reserveren even aan of u Beat The Box wil spelen)

Iedereen kan op elk moment in het spel de keuze maken om eruit te gaan. Dit wordt aan het begin van het spel altijd aan u uitgelegd, zodat ook personen die claustrofobisch zijn gewoon mee kunnen spelen.

Natuurlijk kunnen wij ook een arrangement op maat maken.

Reserveren op maat arrangement klik hier & alleen escape room reserveren klik hier!

Reserveren Escape Room Crime
Reserveren arrangement op maat