Bowlen Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA  Doetinchem
Tel: 0314 - 380929

Bowlen Gelderland

Wilt u gezellig uit bowlen in Gelderland? Kom dan bij partycentrum Doetinchem X-treme bowlen en daarna lekker eten en beleef zo een onvergetelijke avond.

Bowlen is een inspanning en tegelijk een populaire vorm van ontspanning, waarvoor je helemaal geen ervaring nodig hebt. Het is vooral een gezellige manier om met je vrienden, familie of collega's een avond door te brengen. In ons partycentrum hebben wij twee prachtige bowlingbanen waar u zo fanatiek als u wilt kunt bowlen; het enige wat u hoeft te doen is een paar schoenen uitzoeken, een geschikte bal kiezen en voila, het bowlen kan beginnen. U hoeft zich niet druk te maken over de puntentelling, die gaat volledig automatisch. U kiest een spel en de scores worden steeds bijgeteld en op het beeldscherm getoond.

Lees meer over bowlen bij partycentrum Doetinchem op ...bowlen.

X-treme bowlen

Wij hebben niet zomaar twee uitstekende bowlingbanen in een gezellige ambiance. Om een extra dimensie aan het bowlen in Gelderland te geven, hebben wij de banen voorzien van een speciaal geprepareerde vloer met backlights.

Ook de pins lichten op en et de futuristische belichting lijkt het of de pins en de bal boven de baan gaan zweven. X-treme bowling, jawel!

Bowlen... en dan?

Een gezellig avondje bowlen in Gelderland wordt nog leuker als u dit combineert met lekker borrelen en/of eten. Wel, dat kan uitstekend in onze fraaie bistrozaal. Kijk maar eens naar de mogelijkheden: ...bistro.

Ook zijn er diverse combinatiearrangementen mogelijk waarbij u bowlen bijvoorbeeld kunt combineren met lasergamen: ...arrangementen.

En we hebben ook regelmatig speciale aanbiedingen voor bowling en andere spellen: ..aanbiedingen.

Zin gekregen in een gezellig avondje bowlen in Gelderland? Bel dan naar:
Bowlen Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Partycentrum Doetinchem
Tel. 0314 - 380929
Fax 0314 - 364258
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA DOETINCHEM
info@partycentrum-doetinchem.nl