Bedrijfsuitje Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA  Doetinchem
Tel: 0314 - 380929

Bedrijfsuitje Gelderland

Op zoek naar het leukste bedrijfsuitje in Gelderland? Dat organiseren we graag voor u in ons partycentrum Doetinchem. Bij ons vindt u de ideale combinatie van een gezellige sfeer, een keur aan leuke activiteiten en smullen van heerlijk eten, kortom het perfect recept voor een geslaagd bedrijfsuitje.

Of uw medewerkers zich nu willen inspannen of alleen maar ontspannen, bij ons partycentrum is er altijd een arrangement dat voor iedereen wat biedt. Omdat wij al meer dan 16 jaar ervaring hebben met het organiseren van bedrijfsuitjes voor allerlei grote en kleine bedrijven, weten we wat erbij komt kijken en kunnen we voor u een arrangement op maat maken en dit combineren met lekker borrelen en het heerlijkste eten. Kijk op onze website en geniet alvast van wat voorpret over de vele mogelijkheden die er zijn.

Memorabel bedrijfsuitje

Wat is de reden voor uw bedrijfsuitje in Gelderland? teambuilding? Het vieren van een jubileum? Beloning van de goede prestaties van uw medewerkers? Wat de aanleiding ook moge zijn, de mop van een memorabel bedrijfsuitje is dat uw medewerkers zich thuisvoelen en een geslaagde middag en/of avond beleven. Wel, dan kan partycentrum Doetinchem u geruststellen: wij bieden een scala aan leuke activiteiten die meestal ook een teambuildings effect hebben en dus bij uitstek geschikt zijn voor uw teamuitje. Of het nu gaat om bowlen, lasergamen of een van de themafeesten zoals

Wie is de mol? of de City GPS Experience, het zijn stuk voor stuk leuke en uitdagende activiteiten waarbij de deelnemers elkaar nu eens op een andere manier leren kennen dan tijdens hun werk.

Mogelijkheden bedrijfsuitje

Voorbeelden van wat u kunt doen tijdens uw bedrijfsuitje in Gelderland:

En natuurlijk nog veel meer!

Wilt u ons uw bedrijfsuitje in Gelderland laten organiseren? Neem dan contact op met: Bedrijfsuitje Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Partycentrum Doetinchem
Tel. 0314 - 380929
Fax 0314 - 364258
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA DOETINCHEM
info@partycentrum-doetinchem.nl