Bedrijfsfeest Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA  Doetinchem
Tel: 0314 - 380929

Bedrijfsfeest Gelderland

De ideale locatie voor een gezellig bedrijfsfeest in Gelderland? Die is uiteraard bij partycentrum Doetinchem, waar u terecht kunt voor een keur aan aantrekkelijke arrangementen, activiteiten en lekker eten in ons bistro-restaurant. Veel Gelderse bedrijven zijn u al voor gegaan en hebben ons partycentrum gekozen om een spetterend bedrijfsfeest te organiseren. En waarom? Omdat bij ons bijna alles mogelijk is.

Naast diverse arrangementen bieden wij ook themafeesten oftewel compleet georganiseerde bedrijfsuitjes, zoals "Wie is de Mol", waarbij we voor u de gehele organisatie verzorgen zodat u met uw medewerkers zorgeloos kunt genieten van een geweldige middag en/of avond. Vele combinaties van activiteiten zijn mogelijk, en ook bij het eten heeft u e keuze uit verschillende smakelijke buffetten, zodat u een bedrijfsfeest geheel volgens uw smaak kunt samenstellen. Voorproefje? Kijk op onze website.

Geslaagd bedrijfsfeest

Voor het slagen van uw bedrijfsfeest in Gelderland zijn een goede sfeer en een aangename omgeving een eerste vereiste. U wilt immers dat uw medewerkers zich thuis voelen en kunnen ontspannen en liefst nog lang napraten over hun plezierige ervaringen op het bedrijfsfeest. Wel, dan zit u bij partycentrum Doetinchem geheid goed.

Wij zijn al meer dan 16 jaar een begrip in Gelderland als het gaat om het organiseren van geslaagde bedrijfsfeesten en particuliere partijen. Variƫrend van een stijlvolle casino avond met croupiers en professionele tafels tot de City GPS Experience, een bijzondere tocht door de gezellige binnenstad van Doetinchem. Gezellig, leerzaam en tevens geschikt als teambuilding activiteit.

Activiteiten op uw bedrijfsfeest

U heeft een keuze uit vele onderhoudende activiteiten die u kunt combineren met eten. Wat dacht u van:

Op de website vindt u nog veel meer mogelijkheden.
De beste locatie voor uw bedrijfsfeest in Gelderland? Die vindt u bij:
Bedrijfsfeest Gelderland | Partycentrum Doetinchem
Partycentrum Doetinchem
Tel. 0314 - 380929
Fax 0314 - 364258
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA DOETINCHEM
info@partycentrum-doetinchem.nl